Waar kunnen wij u mee helpen?

Dijkhuis Koeriersdienst zorgt dat goederen, klantgericht, met precisie, kwaliteit en waar nodig met gepaste spoed binnen afgesproken tijd op afgesproken locatie aankomen. Dit doen wij door middel van eigen auto's. Ook maken wij gebruik van ons uitgebreid netwerk. Zowel wij als onze inzetbare koeriers maken gebruik van professioneel materiaal, zodat uw goederen in goede orde aankomen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen  in de week beschikbaar en inzetbaar zowel in -en buiten Nederland. 

Snel Transport

Voor wanneer u echt haast heeft! Wij zijn altijd binnen 15 minuten op weg naar de laadlocatie. Met gepaste spoed zullen uw goederen direct vervoerd en afgeleverd worden. 

FTL Full Trailer load

Volledige truck lading?  Ook dit is mogelijk! Nationaal en internationaal. Eenmalig, dagelijks, maandelijks.

Distributie

Pakketten en of pallets te versturen?  Vandaag geladen is morgen geleverd! Tijdsleveringen zijn hierin ook mogelijk!

Overnight

Geen haast, maar wel de volgende dag uw zending veilig en persoonlijk afgeleverd? Dan is onze Overnight-service zeer interessant. Deze dienst is bijzonder geschikt voor kwetsbare en tijdkritische zendingen.

Internationaal Transport

Dijkhuis Koeriersdienst heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in internationaal transport. De auto's zijn voorzien van de juiste vingetten / milieu stickers en tolbadge's om uw zending zonder vertraging door heel europa te brengen.

Transport Bemiddeling

Door ons uitgebreid netwerk hebben wij diverse betrouwbare contacten door het land. Deze contacten streven ernaar om dezelfde service te leveren die u van ons gewend bent.

Al bijna 10 jaar ervaring door heel Europa!
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • whatsapp_PNG2
Diensten

- Snel Transport

- Internationaal Transport

- Pakket & Pallet Distributie

- ADR Transport (Gevaarlijke stoffen)

- Daily Delivery

- Next day delivery

- FTL (full truck loads)

Klanten over ons

"Dijkhuis Koeriersdiensten neemt ons een hoop werk uit handen" Maccs international B.v.

"Dit bedrijf levert onze goederen met veel zorg af bij onze klant. Ze zijn goed bereikbaar en werken met professioneel materiaal" Solar Nederland B.v.

© 2020 Dijkhuis Koeriersdienst Leek 050-2600227